Vídeos de la Jornada de presentació del núm. 46 de la Revista catalana de dret públic

El dijous 10 d’octubre de 2013 va tenir lloc a la Sala d’actes de l’EAPC la jornada de presentació del número 46 de la Revista catalana de dret públic: “L’impacte de la crisi en el dret públic”. La jornada va comptar amb la presència de la subdirectora en funcions de l’Escola, Margarita Abella Mestanza, el director de la Revista, Josep Maria Castellà Andreu i el membre del Consell de redacció de la Revista, Enric Fossas Espadaler, que va actuar com a moderador de l’acte.

A la jornada es van presentar tres ponències dels autors que han participat al número 46 de la Revista: José Esteve Pardo, catedràtic de dret administratiu de la Universitat de Barcelona amb la ponència «L’evolució del garantisme: de les garanties personals a la garantia de l’estat»; Jordi Bonet Pérez, catedràtic de dret internacional públic de la Universitat de Barcelona amb la ponència «Dret internacional dels drets humans en períodes de crisi: criteris d’aplicació de les obligacions jurídiques internacionals en matèria de drets econòmics, socials i culturals» i Marc Carrillo, catedràtic de dret constitucional de la Universitat Pompeu Fabra amb la ponència «L’impacte de la crisi sobre els drets de l’àmbit social». La jornada es va cloure amb un col·loqui final.

Aprofitem l’ocasió per informar-vos que els articles d’aquest número de la Revista estan disponibles també, a partir d’ara, en format EPUB.

Podeu veure els vídeos aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s