Vídeos de la Conferència de presentació del núm. 47 de la Revista catalana de dret públic

El passat dilluns 24 de març de 2014 va tenir lloc a la facultat de dret de la Universitat de Barcelona la conferència de presentació del número 47 de la Revista catalana de dret públic: «Comunidades autónomas y repercusión económica “ad intra” de las sanciones pecuniarias en el recurso por incumplimiento ante el Tribunal de Justicia de la Unión Europea» a càrrec de la Dra. Paz Andrés Sáenz de Santa María, catedràtica de dret internacional públic i relacions internacionals de la Universitat d’Oviedo. La conferència va comptar amb la presència de la Dra. Mar Campins Eritja i la Dra. M. Jesús Montoro Chiner membres del Consell de Redacció de la Revista que van presentar l’acte.

A la conferència, l’autora va presentar els principals resultats del seu estudi publicat al número 47 de la Revista. L’acte es va cloure amb un col·loqui final.

Podeu veure els vídeos de la conferència aquí.

D’altra banda, us informem que al sumari del número 47 de la Revista podreu trobar també els vídeos de presentació dels articles «Comunidades autónomas y repercusión económica «ad intra» de las sanciones pecuniarias en el recurso por incumplimiento ante el Tribunal de Justicia de la Unión Europea » d’Anna Margherita Russo i «The Asymmetric Turn of the New European Economic Governance: Some Remarks on the Treaty on Stability, Coordination and Governance in the Economic and Monetary Union» de Giuseppe Martinico, on els autors presenten els principals resultats dels seus estudis.

Deixa un comentari