Vídeo de la conferència de presentació del número 48 de la Revista catalana de dret públic

El passat 17 de novembre va tenir lloc a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona l’acte de presentació del número 48 de la Revista catalana de dret públic. En el marc d’aquest acte, el professor Marco Olivetti, catedràtic de dret constitucional a la Universitat LUMSA de Roma i col·laborador de la RCDP i d’aquest blog (veure les seves col·laboracions aquí), va pronunciar la conferència «Decisiones recientes de la Corte Constitucional italiana sobre derechos fundamentales». L’acte va comptar amb la presència del Dr. Josep M. Castellà, director de la Revista catalana de dret públic que en va fer la presentació.

Podeu veure el vídeo de l’acte aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s