“Transparencia y derecho de acceso a la información pública”, vídeo de la conferència-presentació de José Luis Piñar Mañas

El passat 20 d’abril va tenir lloc a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona la conferència de presentació del número 49 de la Revista catalana de dret públic «Transparencia y derecho de acceso a la información pública. Algunas reflexiones en torno al derecho de acceso en la Ley 19/2013, de transparencia, acceso a la información y buen gobierno»  a càrrec del professor José Luis Piñar Mañas, catedràtic de dret administratiu a la Universidad CEU San Pablo i autor d’un estudi amb el mateix títol al número 49 de la Revista. L’acte va comptar amb la presència de la directora de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, Montserrat de Vehí,  que va presentar l’acte i de la Dra. Belén Noguera, secretària de la revista que va fer un breu resum dels continguts del número 49 i de la trajectòria del ponent.

Podeu veure el vídeo de l’acte aquí.

Una resposta a ““Transparencia y derecho de acceso a la información pública”, vídeo de la conferència-presentació de José Luis Piñar Mañas

  1. Interesantes reflexiones las del Dr. José Luís Piñar Mañas.
    Independientemente de todo lo que se comenta en el vídeo de la conferencia, lo más importante para facilitar transparencia e información a los ciudadanos y empresas (obtenida con fondos públicos)….es sencillamente la voluntad de querer hacerlo.

Deixa un comentari