L’RCDP blog se’n va de vacances

Imatge de Carla_R1 CC BY-NC-SA 2.0

Des de principis d’aquest 2019 i fins a les portes d’agost hem anat publicant apunts amb una periodicitat setmanal, quelcom que s’ha traduït en 27 contribucions. Pel que fa al nombre de visitants únics hem arribat als 14.717, amb un total de 22.117 visites coincidint amb un canvi en la orientació, els coordinadors i la xarxa de col·laboradors del blog. Per a més detalls podeu consultar aquest enllaç.

Com molts de vosaltres, el blog de la Revista Catalana de Dret Públic se’n va de vacances, per tornar el 18 de setembre amb les forces recuperades per seguir contribuint al debat al voltant del dret públic català, espanyol i internacional. Esperem que gaudiu del merescut descans estival i que, si en teniu l’oportunitat, rellegiu, comenteu o simplement llegiu alguns dels apunts publicats en aquests més de set anys de recorregut de l’RCDP blog. Un espai obert i un recurs útil per a les persones interessades en el dret públic.

Bones vacances!

Deixa un comentari