L’RCDP blog se’n va de vacances

vacances_rcdpDes de principis d’aquest 2020 i fins a les portes d’agost hem anat publicant apunts amb una periodicitat setmanal inalterada malgrat la COVID-19, l’estat d’alarma i el confinament. Precisament els efectes de la pandèmia en el dret i en les polítiques públiques han tingut especial protagonisme entre els apunts que hem difós fins avui. En concret, hem publicat 31 contribucions. Pel que fa al nombre de visitants únics hem arribat als 21.543 (6.826 més si ho comparem amb 2019) amb un total de 32.380 visites (10.000 més respecte 2019), de les quals gairebé el 17% provenen de l’estranger. Per tant, balanç positiu i contents de servir-vos com a finestra al coneixement.

Com molts de vosaltres, el blog de la Revista Catalana de Dret Públic se’n va de vacances, les més estranyes i complicades des que tenim ús de raó. Tornarem d’hora si cap imprevist ho impedeix el 2 de setembre amb les forces recuperades per seguir contribuint al debat al voltant del dret públic. Esperem que gaudiu del merescut descans estival i que, si en teniu l’oportunitat, rellegiu, comenteu o simplement llegiu alguns dels apunts publicats en aquests més de vuit anys de recorregut de l’RCDP blog. Gràcies a tothom per fer-nos costat, als subscriptors i especialment a tots els col·laboradors per confiar en nosaltres.

Bones vacances!

Deixa un comentari